Ingen Corona-effekt hos Arla

Selv om store dele af det danske samfund er lammet på grund af corona-virus, får det ikke betydning for afhentning af mælk. Arla fortsætter produktionen som normalt.

Mens store dele af det danske samfund ligger stille de næste par uger, og imens myndighederne bekæmper spredningen af corona-virus, vil man som mælkeproducent stadig kunne se frem til at få besøg af Arla-lastbiler. 

- Vores produktion og logistik fortsætter, som det hidtil har gjort. Så ja. Tingene kan selvfølgelig nå at ændre sig, men indtil videre fortsætter vi vores produktion som normalt, siger Åse Andersson, der er Pressechef hos Arla til Effektivt Landbrug

Tidligere på ugen kom det frem, at en ansat på Arlas mejeri i Esbjerg var blevet diagnosticeret med viruset, men vedkommende havde ikke været i kontakt med andre Arla-ansatte, og derfor havde det ikke påvirket produktionen på mejeriet. 

- Der er ikke nogen ændringer i vores procedurer på nuværende tidspunkt. Vi følger selvfølgelig de guidelines, der er kommet fra myndighederne, men ellers er der ikke nogen ændringer, tilføjer Arla-pressechefen.

Læs også