Seges Innovation lancerer digital ESG-rapport

Seges Innovations digitale ESG-løsning ESGreenTool er netop udvidet med en enkel skabelon til ESG-rapportering, som kan bruges til at dokumentere en landbrugsvirksomheds tiltag inden for miljø, ledelse og det sociale område.

Hvordan viser man omverdenen alle de gode ting, man gør på bedriften og måske har gjort i lang tid?

Et godt svar er en digital ESG-rapport, der netop er kommet på gaden fra Seges Innovation. Rapporten er en del af landbrugets digitale ESG-løsning ESGreenTool og gør det muligt at dokumentere en landbrugsbedrifts tiltag inden for miljø, sociale forhold og ledelse. Det skriver Seges Innovation i en pressemeddelelse.

- Med den nye rapport kan landmanden nu få kredit for de mange gode tiltag, han sætter i gang i det daglige arbejde på bedriften. Rapporten kan fx bruges over for banker og samarbejdspartnere, der vil have dokumentation for landmandens ESG-indsats, siger director Jens Bligaard fra Seges Innovation.

Den digitale rapport bærer navnet ESGreenTool Report og udkommer i første omgang som en gratis demo-version. Man skal med andre ord ikke have abonnement på ESGreenTool for at bruge rapporten.

For at udfylde ESG-rapporten registrerer man nuværende og kommende tiltag inden for en række ESG-områder. Områderne dækker blandt andet klima, biodiversitet, vandmiljø, luftkvalitet, jordens frugtbarhed, husdyrenes sundhed og velfærd, ressourceanvendelse, økonomisk robusthed, arbejdsforhold og ledelse. Herudfra genereres automatisk en rapport, som kan udskrives og sendes på mail i PDF-format.

Den nye ESG-rapport kan tilgås fra www.esgreentool.dk.

Læs også