Kosttilskud på skue for sundhedens skyld

Sundhedsshoppen er blandt de faste udstillere på Ribe Dyrskue – i år med helt egen stand, hvor virksomhedens sortiment af kosttilskud præsenteres. Kosttilskud, som har mange – især ældre – landmænd har nydt godt af og haft positive erfaringer med. Som eksempelvis 75-årige Viggo Bjerrum Andersen fra Tønder.

75-årige Viggo Bjerrum Andersen fra Tønder, nyder naturen i fulde drag.

Den 75-årige landmand Viggo Bjerrum Andersen ved Tønder er slidt op i hele kroppen, som mange andre landmænd også er. I 2002 fik han den ene hofte udskiftet og har også fået to nye knæ, hvilket er gået godt.

Men i 2015 begyndte den anden hofte at føles slidt og gøre rigtig ondt. Det var specielt slemt om natten og Viggo tog fast 4 - 6 piller om dagen for at holde pinen ud. I dag tager han ingen piller for hofte og knæ og det er ifølge Viggo en rigtig god fornemmelse.

- Jeg havde forventet at jeg skulle have endnu en ny hofte, da jeg begyndte at få rigtig ondt, men så læste jeg tilfældigt en artikel, om en landmand som også var slidt og havde ondt ligesom jeg. Han var blevet hjulpet af nogle naturlige kosttilskud fra Sundhedsshoppen v/ Varde, husker Viggo Bjerrum Andersen, der besluttede sig for at prøve det samme:

- Selvom jeg i mange år har taget glucosamin, synes jeg ikke, at det hjalp på mine led. Jeg følte mig generelt ikke særlig frisk, og havde også lagt mig lidt ud, som mange jo gør, når de drosler ned. Da jeg med alderen er blevet mere og mere interesseret i sundhed og ernæring, valgte jeg at kontakte Kirsten Bak Hansen fra Sundhedsshoppen i marts 2016.

Udvidet med slankehjælpemiddel

Som sagt, så gjort. Anbefalingen han fik af Kirsten Bak Hansen var to forskellige kosttilskudsprodukter. Det ene indeholder kollagen til opbygning af den nedslidte brusk (aktiv). Det andet produkt indeholdt udtræk fra tang (yumi) og er, ifølge Kirsten Bak Hansen, med til at rense affaldsstofferne ud og sikre øget bevægelighed i hofteled.

- I starten skulle jeg kickstarte min krop og tage en stor mængde af produkterne, for at komme godt i gang. Allerede efter én måned kunne jeg begynde at mærke en forbedring. Ikke kun i min hofte, men også på mit almenvelbefindende.

Kosttilskuddene blev udvidet med et tredje produkt – Lyne – i forhold til at tabe sig i vægt.

- I dag vejer jeg ca. 10 kg mindre end før jeg begyndte på produkterne fra Sundhedsshoppen, fortæller en glad Viggo, som også har fået det bedre i sine skulderled – alt sammen noget han selv tilskriver kosttilskudsprodukterne.

Efter mange år som landmand og spisekartoffelproducent valgte Viggo at stoppe som aktiv landmand og leje jorden ud – først til en avler af tyske biomajs – og i dag til en økologisk landmand. Fritidsinteressen er stadig jagt og friluftsliv.

Egen stand

Sundhedsshoppen deltager i år på Ribe Dyrskue med egen stand - en lille pavillon med stand nr. 53 - bag ved den store ring, tæt på grisevæddeløb.

- Jeg fastholder at udstille på dyrskuet, idet jeg gerne vil være med til at gøre en forskel for andre mennesker i forhold til deres helbred, og da der kommer mange landmænd og andre besøgende, som har nogle helbredsmæssige udfordringer, vil jeg gerne kunne rådgive og vejlede dem ansigt til ansigt, fortæller indehaver af Sundhedsshoppen Kirsten Bak Hansen.

Læs også