Semler Agro har maskinnyheder på dyrskuet

Der er lidt for enhver smag på maskinfronten i Semler Agros stand på Roskilde Dyrskue.

Der er helt fyldt op blandt maskinudstillerne på årets dyrskue i Roskilde. Og der er også udsigt til, at man kan nørde blandt masser af maskiner på Dyrskuepladsen. Det gør Semler Agro i hvert fald deres til at sørge for.

- Vi kommer med lidt blandet. Vi har en stor stand, og det er fordi, vi har traktorer i alle størrelser med, og vi har nok også en mejetærsker med. Vi har maskiner fra Väderstad, fra Kramer og fra Sulky, fortæller Morten Skau Foged, der er commercial solution center manager hos Semler Agro.

Nyt fra John Deere

Semler Agro har som bekendt også forhandlingen af de grønne John Deere-traktorer, og der er nyt fra den kant af, oplyser Morten Skau Foged.

- Vi præsenterer den nye eAutoPowrTM fra John Deere. Det er en trinløs, elektrisk styret transmission. Den lander her i Danmark lige op til dyrskuesæsonen. Vi er begyndt at tage imod bestillinger af den, og den første er lige på trapperne, så vi kan få den med på dyrskue, siger han.

Nyheden er verdens første elektriske trinløse transmission med elektromekanisk effektdeling, og den kan leveres til topmodellen John Deere 8R 410.

Sidste år sluttede John Deere i toppen af traktorstatistikken, og 2021 var i det hele taget et godt år for Semler Agro. Alligevel har man savnet at være på dyrskuet.

- Vi ser frem til at være med på dyrskuet i år. For især vores sælgere har savnet at have den tætte kontakt med kunderne, og det at kunne møde dem under de uformelle former, der er på et dyrskue. Det er et godt sted for os at møde vores kunder, lyder det fra Morten Skau Foged.

Læs også