Fin tilslutning til Det Fynske Dyrskue

Med knap en måned igen, inden de mange dyr, maskiner og mennesker fylder dyrskuepladsen, ser det meget tilfredsstillende ud med opbakningen efter to års corona-pause.

Status på Det Fynske Dyrskue her en lille måned før end, det hele løber af stablen er, at det kører på skinner. Ifølge Lars Iversen, næstformand i Fynsk Landbrugs Eventforening er der dog lidt stande tilbage, hvis man skulle have interesse i at deltage, men man skal nok skynde sig.

- Det kører stille og roligt. Det er gået rigtigt fint med at få solgt standene, og vi er godt tilfredse med, at der er god interesse for at vende tilbage til skuet efter to års corona-pause, siger han.

Kunst og design

Bestyrelsen for skuet vil gerne, at der er så mange tilbud som muligt, og dermed rammer flest muligt – både af udstillere og besøgende. Derfor er der i år, som noget nyt, stande med kunst og design.

- Her kan sælges keramik, garn, lertøj, smykker og andet, som er lavet af et sæt kreative hænder, lyder det fra Lars Iversen, der også glæder sig over, at dyrskuet har forlænget sine åbningstider.

 

Åbent til klokken 20

- I forbindelse med, at vi ved sidste skue gjorde en del ud af fødevaremarkedet, har vi efterfølgende fået kommentarer om, at det da var en skam, at man ikke kunne blive og spise sin aftensmad, inden man tog hjem. Det har vi nu ændret på, ved at holde åbent til kl. 20 fredag og lørdag.

God opbakning fra dyrene

På husdyrområdet er der ligeledes godt gang i tilmeldingerne.

- Hesteudstillingen er lukket for tilmeldinger, og her er vi oppe på godt 300 tilmeldte heste og ponyer, så det giver en rigtig god udstilling, siger Lars Iversen og oplyser endvidere, at får og geder er udvidet betydeligt i år, og at det stadig er muligt at tilmelde sig med kvæg.

Læs også