Stærkt WekoAgro viser maskiner frem på skue

WekoAgro Machinery Hammel A/S landede et overskud på 11,02 millioner kroner i 2021 – en stigning fra 6,62 millioner kroner i 2020. Virksomheden er blandt udstillerne i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

WekoAgro er importør af de populære Horsch-maskiner. Hér en Horsch Focus CS Evo gyllenedfælder. Arkivfoto Annaburger-vognene er også på progeammet hos WekoAgro. Arkivfoto

WekoAgro Machinery, der blandt andet importerer Horsch, vil være at finde blandt udstillerne i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

Virksomheden, hvis hovedaktiviteter består i handel og service med landbrugsmaskiner og reservedele, har således ved regnskabafslutning en samlet egenkapital på godt 22 millioner kroner, hvilket er en stigning i forhold til 2020, hvor egenkapitalen var på godt 11 millioner kroner.

- Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende. Regnskabsåret har været præget af stor vækst på alle produktgrupper kombineret med udfordringer på leverancer grundet covid-19. Udfordringerne er løst ved et forholdsvis højt lager af reservedele og maskiner, skriver selskabet i ledelsesberetningen.

Bredt produktprogram

WekoAgro varetager alt import og salg af produkter fra firmaerne Horsch, Annaburger og SIP i Danmark.

Derudover tilbyder selskabet ISO-certificerede ammoniakanlæg under varemærket Agrodan.

Egenkapitalens forrentning har i regnskabsåret været på godt 64 procent.

Læs også