Rigtig god opbakning fra LandboUngdom

Blandt de mange personer, som sørger for at alt kører på skinner under dyrskuet, kan man finde mange medlemmer af Roskildeegnens LandboUngdom.

Udover at give foreningen penge, er dyrskuet også med til at skabe et øget sammenhold internt i foreningen. Det oplyser formanden Kasper Christensen.

- Vi har mellem 55 og 60 mennesker fra foreningen i gang under dyrskuet. Og det er nemt at få lokket folk med. Vi er cirka 100 medlemmer i foreningen, så det er lige omkring halvdelen, der er til stede på dyrskuet, hvor vi har nok at lave.

- Vi laver campingpladser, og jeg har hørt, at det er Danmarks største campingplads med op mod 1.000 pladser. Vi sætter også hegn op til køerne og hjælper med at trække køer rundt under arrangementet, fortæller Kasper Christensen. 

Han er uddannet agrarøkonom, men arbejder som lastbilchauffør nu. Derfor påpeger han også, at det er en god måde at bevare forbindelsen til landbruget.

- Jeg tager hele familien, kone og to børn, med i campingvogn til Roskilde, og de er også med til at hjælpe til. Og vi glæder os, fastslår han.

Læs også