Landbrugsmæglere med erfaring og jordforbindelse

Agriteam er i dag både et kendt navn og et mæglersamarbejde, der nyder anerkendelse inden for formidling, køb og salg af landejendomme. Men det hele startede faktisk med en erfa-gruppe og en julefrokost for knapt 15 år siden – og den direkte kontakt med landmændene og fødderne solidt plantet i den jyske muld er stadig kendetegnende for Agriteam.

LANDEJENDOMME – ”Vi sælger alt uden for byskiltet”, lyder det samstemmende fra Agriteam, når de kort og præcist skal fortælle hvem de er, og hvad de står får.

Og det er nemlig både landbrugsbedrifter, landejendomme og jord, der er specialet hos mæglersamarbejdet Agriteam, der dækker over et mellem en række oprindeligt selvstændige lokale jyske landbrugsmæglerforretninger, der i 2006 valgte at gå sammen under den fælles samarbejdsparaply, der fik navnet Agriteam.

Faktisk kan de første spæde tiltag til samarbejdet spores tilbage til en erfa-gruppe tilbage i 1992, der senere blev opløst. Ud af denne blev en ny erfa-gruppe dannet, blandt andet med indehavere af de mæglerforretninger, der i dag er med i Agriteam – et samarbejde, som grundtankerne blev støbt til i forbindelse med en fælles julefrokost i 2005.

I dag er Agriteam et fasttømret samarbejde, hvor man klarer alt inden for landbruget i forbindelse med salg og ejerskifte – blandt andet værdiansættelse, rådgivning, salg sparring, skøder etc.

 

Brandet ”Agriteam”

Peder Riishøj, der er ansvarlig indehaver af Agriteam Horsens Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj, kan se tilbage på en beslutning dengang, der i den grad har vist sig at være rigtig og forudseende.

-  Vi har fået skabt et brand med Agriteam, der har givet synlighed - alle kender os. Et samarbejde hvor én ejendom til salg ved den ene også er til salg hos den anden. Vi tager opgaven sammen og løfter opgaven sammen, fastslår Peder Riishøj, der også er formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings Landbrugsudvalg.

Han understreger samtidig, at man hos Agriteam samarbejder med alle. Geografisk dækker man med seks afdelinger hele Jylland, ligesom der er afstikkere til Fyn og Sjælland også. Afdelingerne ligger i Viborg/Aars, Storvorde, Randers, Horsens, Brørup og Varde.

Se mere om Agriteam på www.agriteam.dk

Læs også