bannerPos

Ejendomsvurderingsloven – hvad kan vi forvente?

Med den nye lov værdiansættes landbrugsejendommen efter en samlet konkret bedømmelse af ejendommens forhold. Arkivfoto

AF: DEBATINDLÆG

02-02-2019 10:00
Først fra juli 2020 påbegyndes udsendelsen af bindende vurderinger. De første vurderinger, der kommer, vedrører boligejendomme. Landbrugs- og erhvervsejendomme forventes at følge efter.

Af økonomikonsulent Rikke Skov, Centrovice

Den nye ejendomsvurderingslov trådte i kraft den 1. januar 2018. Vi har endnu ikke rigtigt stiftet bekendtskab med den, da de nye vurderinger først kommer senere.

Efter den seneste udskydelse af vurderingerne, som kom i oktober 2018, kan vi forvente at se vurderinger fra april 2019. De vurderinger, der bliver udsendt på dette tidspunkt, er vejledende vurderinger, og forventes udsendt til ca. 80.000 ejere af enfamili

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Hyld landbruget for at optimere biomassen

Planteavlerne bør ikke finde sig i, at energisektoren render med hele gevinsten i klimaregnskabet, siger Søren Ilsøe, konsulent i Agrovi.

Nyt notat beskriver oprindelsen af PRRS-varianten hos Hatting

Seges Svineproduktion beskriver i et nyt notat den nye variant af PRRS1 og resultatet af de undersøgelser der er gennemført for at sporer oprindelsen af virusset der smittede Hattings ornestation ved Horsens.

Anerkendt i samfundskontrakten

- Moderniseringsstøtten til nybygning af moderne slagtesvineanlæg er samfundets anerkendelse af vores bidrag til samfundsøkonomien og beskæftigelsen, siger Lars Jensen, Stensager Svin.

Billigere stipladser til slagtesvinene

»Konceptstalden« er ifølge Seges Svineproduktion, et billigere, men produktionssikkert bud på et alternativ til den traditionelle slagtesvinestald.

- Er vi da virkelig så ulandsbetragtet, at en ansøger ikke vil bo med os

At lederen af Landbrugsstyrelsen i Augustenborg har tjenestested i København fører nu til, at Venstre indkalder både finansminister og fødevareminister til åbent samråd. Landboformand undrer sig også.

Brokgrise hædres med særbehandling

Det irriterer Lars Jensen, Stenager Svin I/S nær Aars i Himmerland, at man bruger udtrykket sygestier, når brokgrisene reelt er raske grise, der blot kræver særlig opmærksomhed, lidt mere plads og ekstra halm.
Side 1 af 1773 (35448 artikler)Prev1234567177117721773Next