bannerPos

Stadig op ad bakke for el-motorvej i jorden

Energiminister Lars Christian Lilleholt (V) slog ved et møde i Ribe tirsdag fast, at han ville arbejde på at få så meget som muligt af Vestkystforbindelsen i jorden. Fotos: Henning Andersen

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
16-08-2018 12:40
Hvis man håbede på at få en løsning med jordkabler på el-motorvejen i Vestjylland, måtte man gå skuffet hjem fra tirsdagens informationsmøde i Ribe. Det er ikke teknisk muligt, lød det fra Energinet og energiminister Lars Chr. Lilleholt (V).

De godt 500 mennesker i Ribe Fritidscenter blev til en vis grad præsenteret for gamle planer i ny indpakning, da Energiministeriet og Energinet tirsdag inviterede til møde om den 170 kilometer lange Vestkystforbindelse, også kendt som El-motorvejen, der kommer til at gå fra den dansk-tyske grænse til Idomlund ved Holstebro.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Pivot-vanding er fremtiden

Bauer får de første pivot-anlæg ud at køre inden længe i Danmark, lyder det fra firmaets danske specialist Jacob Johnsen.

Tysk notering over 14 kroner

Den tyske slagtesvinenotering stiger med 4 cent til 1,89 euro pr. kg (14,08 kroner), meddeler Danske Svineproducenter.

Styrelse begynder at give nye tilsagn

Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.

Et samarbejde i top

Brødrene Søren og Peter Kreutzfeldt overtog sammen den fædrene gård i sommeren 2017. Et forløb og et samarbejde som de fleste nok vil misunde.

Cirkulær økonomi på globalt plan

Den cirkulære økonomi er vejen frem, hvis kloden skal i balance globalt – og Danmark er med helt fremme, fastslog Claus Stig Pedersen, der er direktør for bæredygtighed og Public Affairs i den danske virksomhed Novozymes. Han var blandt indlægsholderne ved Frejs Fødevarekonference.
Side 1 af 1691 (33804 artikler)Prev1234567168916901691Next