Nem adgang til digital udstilling

Europas største husdyrsudstilling EuroTier 2021 og energiudstillingen EnergyDecentral bliver afholdt i en digital version til næste år i februar måned fra 9. til 12. februar. Vi har spurgt arrangøren af udstillingen om, hvad de besøgende kan opleve, og hvordan man får digital adgang.

På grund af coronapandemien i verden er EuroTier og EnergyDecentral-udstillingerne aflyst i fysisk form, men tyske DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) har udviklet en ny digital onlineplatform, hvor både EuroTier 2021 og EnergyDecentral bliver afholdt på.

DLG har i den forbindelse udviklet en helt ny online platform, der er nem at tilgå og platformen tilbyder en bred vifte af muligheder for at kommunikere direkte med udstillerne på flere sprog. Platformen er meget interaktiv og har en intuitiv brugerplatform.

Det eneste krav, der stilles for de besøgende er, at man har internetadgang, højtalere eller hovedtelefoner, adgang til en mikrofon samt adgang til et kamera. Efter registreringen på den nye onlineplatform, hvor registreringen kan tilgås allerede fra primo januar, har man herefter fuld adgang til at udforske både EuroTier og EnergyDecentral.

Kan besøges fra 1. februar

- Selvom EuroTier og EnergyDecentral afholdes fra 9. til 12. februar bliver der allerede fra 1. februar mulighed for at få adgang til udstillingen via onlineplatformen. Og allerede primo januar kan man bestille sin billet online på dagbladet Effektivt Landbrugs hjemmeside, www.effektivtlandbrug.dk, der er vores mediepartner, forklarer Ines Rathke, der er projektmanager for EuroTier-udstillingen.

- Vi er dog ikke i stand til at efterligne den fysiske udstilling med face to face oplevelser, der opstår, når man besøger en udstilling fysisk, påpeger projektmanageren og tilføjer, at de besøgende, får maksimal rækkevidde og fleksibilitet til at besøge alle udstillere, når de er koblet op på vores nye onlineplatformen.

- Vi regner med mange besøgende fra hele verden vil følge den digitale udstilling, siger hun.

53 udstillere fra Danmark

Der er tilmeldt over 1.400 udstillere til den digitale version af EuroTier 2021. Udenfor Tyskland har 900 udstillere tilmeldt sig messen. Fra Holland er der tilmeldt 143, Frankrig 109, Italien 80, Kina 59, Spanien 57, Østrig 55, Danmark 53, Belgien 40, Storbritannien 30, Polen og USA 27 udstillere.

Der er 80 godkendte nyheder, og der er uddelt én guldmedalje og syv sølvmedaljer til EuroTier-udstillingen.

Nemt at kontakte udstillere

Hvordan kommer oplevelsen til at variere fra mit normale besøg til den digitale udstilling?

- Landmænd fra Danmark er berømte for at være yderst effektive og gode til at netværke, og de vil have stor glæde af vores nye onlineplatform, fordi det giver en effektiv måde at finde både produkter og producenter på. En landmand fra Danmark, der er interesseret i for eksempel produkter til svineproduktion, kan hurtigt finde de relevante udstillere. Det skyldes, at platformen tilbyder en fuld tekstsøgning, der lynhurtigt foreslår de relevante udstillere og produkter, for den besøgende, siger Ines Rathke.

Hvordan kan jeg møde udstillerne, via video, livechat eller hvordan?

- De 1.400 udstillere er allerede klar til 1. februar, hvor man kan lave aftaler med udstillere og fra den 9. til 12. februar, kan de besøgende være online med udstillerne, via video, livechat som på en fysisk udstilling. Man sender en anmodning om en aftale og vælge dato og tid for et besøg hos de udstillere man vil besøge. Der er også mulighed for at besøge udstillere uden forudgående aftale via onlineplatformen, forklarer hun og tilføjer, at platformen vil være åben frem til midten af april.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

 

Læs også