Ingen malkning i sommerperioden og omkring jul og nytår. Eller i hvert fald kun halvdelen af køerne. For mange mælkeproducenter kan det lyde som en utopisk tanke.

Trods ikke mindre end 1.250 køer i stalden, er scenariet godt på vej til at blive en realitet på Dongsgaard.

Konceptet kender medindehaver og direktør i Dongsgaard ApS, Jens Hemming Madsen, indgående fra sit fødehjem på Sydsjælland, hvor broderen Søren H. Madsen i de seneste over 30 år har praktiseret sæsonkælvning.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Kvæg