Plovcenter på vej på Mors

Ploveksperten Aps har vokseværk og har overtaget en ejendom ved Vils, som skal ombygges til et plovcenter.

Der er store tanker og planer for den ejendom, som Jens Iversen har købt i Vils på Mors. En ejendom, som skal danne rammerne om firmaerne Ploveksperten ApS og Farmimplement ApS blandt andet med et kommende plovcenter.

Firmaerne kræver mere og mere plads, og derfor skal de nu flyttes fra Jens Iversens slægtsgård, hvor også familien bor, og til adressen et par kilometer væk.

- Vi står over for at skulle omforandre 4.000 kvadratmeter staldbygninger til 4.000 kvadratmeter plovcenter med værksted, lager til nye og brugte plove, lager til slid- og reservedele, klargøringshal, udstillingslokaler, mødelokale, kontor og kantine, så det er en længere og meget spændende proces, vi netop er gået igang med, siger Jens Iversen.

Lokale håndværkere er hidkaldt, tilbud indhentes, og der søges lige nu efter den rette mand eller kvinde til at stå i spidsen for ombygningen, så Jens Iversen kan bevare sit fokus i firmaet.

- Vi forventer, at ombygningen kommer til at vare et til to år, og det er derfor vigtigt for mig, at jeg kan fokusere på firmaet, mens en anden tager sig af ombygning med mig på sidelinjen, siger Jens Iversen, som grundlagde Ploveksperten i 2017.

En virksomhed, som hovedsageligt tilbyder justering, fejlfinding og rådgivning indenfor alle plovtyper. Søsterfirmaet, Farmimplement, blev grundlagt i 2018, er importør af den spanske plov fra Ovlac, og herudover sælges slid- og reservedele til alle plovtyper.

Handlen af den nærtliggende ejendom i Vils indebærer også, at firmaet nu har 2,2 hektar jord, som kan bruges til demo, test med mere, hvilket bestemt er et ekstra plus for firmaet.

Læs også