Hønsehus med voliere

I en tid med større og større fokus på dyrevelfærd og samtidig en trussel som fugleinfluenza, har CN Agro løftet fordelene ved friland ned i et nyt produkt - en beskyttende voliere.

CN Agro er klar med et nyt produkt. Et hønsehus med voliere. Foto: CN Agro

- Sig farvel til ubudne gæster og sygdomme.

Så enkelt kan det siges fra Mors-virksomheden CN Agro, om deres nye produkt, en beskyttende voliere, som blandt andet et velegnet til hønsehold.

- Volieren er udviklet med henblik på at give gode forhold til din fjerkræsbesætning. Volieren er med til at minimere risikoen for fugleinfluenza og lignende sygdomme. Det er en oplagt måde at give dyrene mulighed for bevægelse og frisk luft og samtidig være i ly for vind og vejr, lyder det fra virksomheden, som blandet andet byder indenfor som en del af Agromesse Mors, hvor en række virksomheder slå dørene op fra onsdag den 30. juni til og med lørdag den 3. juli.

Huset har indgang både gennem volieren og i selve hønsehuset så man ikke behøver at skulle igennem volieren, hver gang man skal ind i hønsehuset.

- Der er mange fordele ved at have hold på denne måde, det giver sunde dyr, stor tilvækst og mindsker smitterisiko og medicin bliver næsten ikke eksisterende. Der er let tilgang til fodring, tilsyn og pasning. Nem og hurtig rengøring, siger CN Agro.

Huset er monteret med løftebøjle, der gør det nemt at flytte.

Læs også