bannerPos

Danish Crown og COOP skruer op for Dansk Kalv

Danish Crown og COOP relancerer Dansk Kalv fra mandag morgen i samtlige COOP-butikker.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
22-05-2020 10:28
I et tæt samarbejde med COOP vil Danish Crown gøre Dansk Kalv langt mere synlig for forbrugerne. Det sker med et nyt logo og massiv markedsføring, som på en gang skal gøre konceptet mere synligt og øge kendskabet til Dansk Kalvs kvaliteter.

De danske forbrugere skal i langt højere grad kende til Dansk Kalv som et koncept, der bygger på dansk kød fra Danish Crown og har bæredygtighed og god dyrevelfærd i højsædet. Derfor relancerer Danish Crown dansk kalv i samarbejde med COOP.

- Vi har i nogle år efterhånden bygget Dansk Kalv op til stærkt kødkoncept med dyrevelfærd og bæredygtighed i højsædet, men det har været solgt under kundernes egne mærker. Med relanceringen får konceptet sin egen historie og logo, så Danish Crown og Dansk Kalv i langt højere grad bliver synlig for forbrugerne, siger Jacob Snog Ærenlund, der er direktør for forretningsudvikling i Danish Crown Beef.

Esben Meier, der er Category Group Manager i COOP, er også meget glad for samarbejdet og glæder sig til, at Dansk Kalv bliver endnu mere synlig i butikkerne.

- Danskerne efterspørger det lyse og smagfulde kød, og vi er glade for samarbejdet med alle de danske landmænd, der producerer Dansk Kalv. Sammen med Danish Crown har vi, over efterhånden mange år, videreudviklet konceptet og forankret et dansk kvalitetsprodukt, der både indeholder god dyrevelfærd og god spisekvalitet, siger Esben Meier, Category Group Manager i COOP.

Det tætte samarbejde med COOP har ikke været uvæsentlig i arbejdet med den nye identitet og lanceringen af den.

Relancering på mandag

- COOP ved jo rigtig meget om de danske forbrugere og deres kunder, og vi ved rigtig meget om kød. Kombinationen af den viden har givet et fantastisk samarbejde og et rigtig godt resultat, som vi nok ikke var kommet frem til, hvis vi havde gjort det selv, siger Jacob Snog Ærenlund.

Jacob Snog Ærenlund fortæller, at man det seneste stykke tid har arbejdet meget med at få kødkvaliteten endnu højere op på Dansk Kalv. Der er også arbejdet med smagen og resultater af de smags- og forbruger test der er lavet, har være meget overbevisende. Derfor har han også store forventninger til relanceringen af Dansk Kalv-produkterne.

- Vi gør det simpelthen nemmere for forbrugerne at vælge, når de står ved køledisken. Vi ved, at de kvaliteter Dansk Kalv konceptet tilbyder, er eftertragtet hos forbrugerne, så i sidste ende forventer vi selvfølgelig også et øget salg. Nu handler det om at flere danskere skal lære konceptet at kende, for når de først finder ud af hvor meget kvalitet Dansk Kalv indeholder, så viser tallene, at de også køber det igen, siger Jacob Snog Ærenlund.

Samarbejdet med COOP betyder, at relanceringen er synlig i COOP’s butikker fra mandag den 25. maj. Samtidig bliver der skruet op for synligheden både i og uden for butikkerne. Alt sammen med målet om, at forbrugerne køber mere Dansk Kalv og øger deres kendskab til det.

Lejer McCormick-traktorer ud

Hos Helms TMT-Centret A/S kan man leje en McCormick traktor - eventuelt med forkøbsret. - Vi har igennem det seneste år lejet traktorer ud, fortæller Jakob Helms.

Blandt blinde er den enøjede konge

Planteavlsrådgiver kalder tast selv-systemet i Landbrugsstyrelsen for akademikernes svar på et hamsterhjul.

Svinebestanden stiger med 4,9 procent

En kraftig vækst i antallet af slagtesvin er med til at trække den samlede bestand af svin op med 4,9 procent ved svinetællingen 1. juli, lyder det fra Landbrug & Fødevarer på baggrund af en ny svinetælling.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Udlægning af lugtbelastede arealer efter planloven

ifølge en bestemmelse må en lokalplan kun udlægge arealer, der er belastet af lugt, støv eller anden luftforurening fra virksomheder og husdyrbrug til boliger, m.v., hvis lokalplanen med bestemmelser om bebyggelsens højde og placering kan sikre den fremtidige anvendelse mod en sådan forurening.

Får 14 dage til at trække udtalelse tilbage

Lodsejere fra Lille Vildmose pudser nu en advokat på rådmand i Aalborg, Hans Henrik Henriksen (S), som i interview har beskyldt dem for ikke at overholde loven. De kræver, at han trækker udtalelserne tilbage. Ellers venter en tur i retten. Rådmanden selv er tavs.

Vi er absolut opmærksomme på afrikansk svinepest

I Danmarks største zoologiske have i København har man også grise. Og der bliver taget forholdsregler for at sikre sig mod ASF, lyder det.

Ny faglig podcast til branchen

Den første episode af Cevas nye podcast Griseriet er nu frit tilgængelig for alle på iTunes, Spotify og Spreaker.
Side 1 af 1891 (37801 artikler)Prev1234567188918901891Next