bannerPos

Danish Crown og COOP skruer op for Dansk Kalv

Danish Crown og COOP relancerer Dansk Kalv fra mandag morgen i samtlige COOP-butikker.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
22-05-2020 10:28
I et tæt samarbejde med COOP vil Danish Crown gøre Dansk Kalv langt mere synlig for forbrugerne. Det sker med et nyt logo og massiv markedsføring, som på en gang skal gøre konceptet mere synligt og øge kendskabet til Dansk Kalvs kvaliteter.

De danske forbrugere skal i langt højere grad kende til Dansk Kalv som et koncept, der bygger på dansk kød fra Danish Crown og har bæredygtighed og god dyrevelfærd i højsædet. Derfor relancerer Danish Crown dansk kalv i samarbejde med COOP.

- Vi har i nogle år efterhånden bygget Dansk Kalv op til stærkt kødkoncept med dyrevelfærd og bæredygtighed i højsædet, men det har været solgt under kundernes egne mærker. Med relanceringen får konceptet sin egen historie og logo, så Danish Crown og Dansk Kalv i langt højere grad bliver synlig for forbrugerne, siger Jacob Snog Ærenlund, der er direktør for forretningsudvikling i Danish Crown Beef.

Esben Meier, der er Category Group Manager i COOP, er også meget glad for samarbejdet og glæder sig til, at Dansk Kalv bliver endnu mere synlig i butikkerne.

- Danskerne efterspørger det lyse og smagfulde kød, og vi er glade for samarbejdet med alle de danske landmænd, der producerer Dansk Kalv. Sammen med Danish Crown har vi, over efterhånden mange år, videreudviklet konceptet og forankret et dansk kvalitetsprodukt, der både indeholder god dyrevelfærd og god spisekvalitet, siger Esben Meier, Category Group Manager i COOP.

Det tætte samarbejde med COOP har ikke været uvæsentlig i arbejdet med den nye identitet og lanceringen af den.

Relancering på mandag

- COOP ved jo rigtig meget om de danske forbrugere og deres kunder, og vi ved rigtig meget om kød. Kombinationen af den viden har givet et fantastisk samarbejde og et rigtig godt resultat, som vi nok ikke var kommet frem til, hvis vi havde gjort det selv, siger Jacob Snog Ærenlund.

Jacob Snog Ærenlund fortæller, at man det seneste stykke tid har arbejdet meget med at få kødkvaliteten endnu højere op på Dansk Kalv. Der er også arbejdet med smagen og resultater af de smags- og forbruger test der er lavet, har være meget overbevisende. Derfor har han også store forventninger til relanceringen af Dansk Kalv-produkterne.

- Vi gør det simpelthen nemmere for forbrugerne at vælge, når de står ved køledisken. Vi ved, at de kvaliteter Dansk Kalv konceptet tilbyder, er eftertragtet hos forbrugerne, så i sidste ende forventer vi selvfølgelig også et øget salg. Nu handler det om at flere danskere skal lære konceptet at kende, for når de først finder ud af hvor meget kvalitet Dansk Kalv indeholder, så viser tallene, at de også køber det igen, siger Jacob Snog Ærenlund.

Samarbejdet med COOP betyder, at relanceringen er synlig i COOP’s butikker fra mandag den 25. maj. Samtidig bliver der skruet op for synligheden både i og uden for butikkerne. Alt sammen med målet om, at forbrugerne køber mere Dansk Kalv og øger deres kendskab til det.

LDM tager retslige skridt i strid om Arla-vedtægter

- Vi har åbenbart at gøre med nogen, som er lidt ligeglade med, hvad der står i vedtægterne, siger formanden for LDM, som nu tager retslige skridt for at få Arla til at udlevere informationer om baggrunden for de tillæg i prisafregningerne til andelshaverne, som bestyrelsen har vedtaget.

Gode råd til vinterpasning i kalvestalden

Mere tørstof, mere mælk, rigeligt med vand og tørt halm er nogle af elementerne, der skal sikre kalvenes trivsel i de kolde måneder.

Resultaterne er landet

Hvordan kan vi være en stærk fødevarenation og samtidig passe på naturen omkring os? Det satte 30 ambitiøse landmænd samt miljøminister Lea Wermelin (S) sig sammen om i efteråret. Og nu kan alle læse de i alt ni bud, som de kom frem til.

- Det bliver en svær, næsten umulig opgave

Rasmus Prehn (A) besøgte lørdag sit første kvægbrug i sit hverv som fødevareminister. Charlotte og Søren Vejen tog imod og fortalte om deres hverdag, udfordringer og ønsker for fremtiden.

Danmark haler ind på tysk svineeksport

Den danske eksport af svinekød ud af EU er gået frem med 19 procent i de første ni måneder af 2020 sammenlignet med samme periode i 2019.

Udsat Agromek forhindrer ikke »Stars«

På grund af en række forespørgsler stiller Agromek alligevel skarpt på agroindustriens nyheder i deres »Stars«-program. Til trods for at selve messen er udsat.

Danske forskere udvikler prisbillig optisk sensor til ammoniak-detektion

Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, har i samarbejde med DTU udviklet en sensor, der kan bane vejen for et bærbart, pålideligt og frem for alt billigt system til detektion af ammoniak og andre gasarter i landbruget.

Har gradueret i 30 år

Hos Bogballe er man klar til at honorere kravene i præcisionslandbrug. Det giver dog ikke mening at graduere ned i meget små parceller, mener Michael Lond fra den danske gødningssprederproducent.
Side 1 af 1987 (39724 artikler)Prev1234567198519861987Next