bannerPos

Danish Crown og COOP skruer op for Dansk Kalv

Danish Crown og COOP relancerer Dansk Kalv fra mandag morgen i samtlige COOP-butikker.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
22-05-2020 10:28
I et tæt samarbejde med COOP vil Danish Crown gøre Dansk Kalv langt mere synlig for forbrugerne. Det sker med et nyt logo og massiv markedsføring, som på en gang skal gøre konceptet mere synligt og øge kendskabet til Dansk Kalvs kvaliteter.

De danske forbrugere skal i langt højere grad kende til Dansk Kalv som et koncept, der bygger på dansk kød fra Danish Crown og har bæredygtighed og god dyrevelfærd i højsædet. Derfor relancerer Danish Crown dansk kalv i samarbejde med COOP.

- Vi har i nogle år efterhånden bygget Dansk Kalv op til stærkt kødkoncept med dyrevelfærd og bæredygtighed i højsædet, men det har været solgt under kundernes egne mærker. Med relanceringen får konceptet sin egen historie og logo, så Danish Crown og Dansk Kalv i langt højere grad bliver synlig for forbrugerne, siger Jacob Snog Ærenlund, der er direktør for forretningsudvikling i Danish Crown Beef.

Esben Meier, der er Category Group Manager i COOP, er også meget glad for samarbejdet og glæder sig til, at Dansk Kalv bliver endnu mere synlig i butikkerne.

- Danskerne efterspørger det lyse og smagfulde kød, og vi er glade for samarbejdet med alle de danske landmænd, der producerer Dansk Kalv. Sammen med Danish Crown har vi, over efterhånden mange år, videreudviklet konceptet og forankret et dansk kvalitetsprodukt, der både indeholder god dyrevelfærd og god spisekvalitet, siger Esben Meier, Category Group Manager i COOP.

Det tætte samarbejde med COOP har ikke været uvæsentlig i arbejdet med den nye identitet og lanceringen af den.

Relancering på mandag

- COOP ved jo rigtig meget om de danske forbrugere og deres kunder, og vi ved rigtig meget om kød. Kombinationen af den viden har givet et fantastisk samarbejde og et rigtig godt resultat, som vi nok ikke var kommet frem til, hvis vi havde gjort det selv, siger Jacob Snog Ærenlund.

Jacob Snog Ærenlund fortæller, at man det seneste stykke tid har arbejdet meget med at få kødkvaliteten endnu højere op på Dansk Kalv. Der er også arbejdet med smagen og resultater af de smags- og forbruger test der er lavet, har være meget overbevisende. Derfor har han også store forventninger til relanceringen af Dansk Kalv-produkterne.

- Vi gør det simpelthen nemmere for forbrugerne at vælge, når de står ved køledisken. Vi ved, at de kvaliteter Dansk Kalv konceptet tilbyder, er eftertragtet hos forbrugerne, så i sidste ende forventer vi selvfølgelig også et øget salg. Nu handler det om at flere danskere skal lære konceptet at kende, for når de først finder ud af hvor meget kvalitet Dansk Kalv indeholder, så viser tallene, at de også køber det igen, siger Jacob Snog Ærenlund.

Samarbejdet med COOP betyder, at relanceringen er synlig i COOP’s butikker fra mandag den 25. maj. Samtidig bliver der skruet op for synligheden både i og uden for butikkerne. Alt sammen med målet om, at forbrugerne køber mere Dansk Kalv og øger deres kendskab til det.

1900 droppet som referenceår: - De får et direktivproblem

Fra Seges påpeger man forud for eksperthøring i næste uge, at det strider mod EU’s vandrammedirektiv at droppe år 1900 som referenceår for klorofyl, mens man fastholder år 1900 som referenceåret for udbredelsen af ålegræs.

Miljøgodkendelse til andre staldsystemer

Ikke alle stalde passer ind i de traditionelle kasser i en miljøansøgning. SvineRådgivningen meddeler, at de har god erfaring med sådanne sager.

IGC forventer global overskudsproduktion i 2020

IGC, The International Grains Council, forventer en overskudsproduktion af afgrøder på globalt plan i sæsonen 2020 og 2021. Men det er ikke fra Europa, den store afgrødeproduktion i givet fald vil komme.

Mild morgenluft for industriel slagtesvineproduktion

Længe før klimadagsordenen blev sat af politikere og befolkning, var AgriFarm A/S klar med miljø- og klimavenlige løsninger for slagtesvineproduktion, der gør en industriel storstald til en venlig nabo.

Få tjek på smittebeskyttelsen i staldene

- Vi burde se på smittebeskyttelse i vores stalde som bedriftens virusprogram, anbefaler faglig chefkonsulent Anja Juul Freudendal, Velas byggerådgivning.

- Udvikling er mit opium

Flemming Fuglede Jørgensen er i gang med et generationsskifte på »Borupgaard« med sin søn Peter. Samtidig har han netop erhvervet herregården »Christiansdal«. Der er muligheder i dansk landbrug. Men der skal kæmpes for at bevare dem, lyder vurderingen.

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1850 (36982 artikler)Prev1234567184818491850Next