Texas-farmere: - Vi er sikre på, at alle amerikanske landmænd ønsker Trump valgt

I fem til seks timer er Effektivt Landbrugs udsendte på marktur i bil med tre farmere fra Texas, der alle har flere tusinde hektar landbrugsjord. - Jeg tænker nok, at Trump vil skade vores eksport og vores aktier, hvis han bliver valgt. Men jeg er villig til at betale den pris, lyder det i bilen fra en farmer, mens der bliver nikket hos de øvrige.

Brian McLaughlin er mere end klar til at tage imod Effektivt Landbrugs to udsendte og hilser hjerteligt på os, da han træder ud af sin store SUV – så stor som kun amerikanske farmertrucks kan være.

Vi er i det nordlige Texas og skal på marktur med tre Texas-farmere.

Brian McLaughlin dyrker godt 2.000 hektar land i det helt nordlige Texas, hvoraf halvdelen kan vandes med store pivot-anlæg, og den anden halvdel er overladt til det stadig mere tørre klima i Texas.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Effektivt Landbrug på Route 66

Som optakt til præsidentvalget i november rejser Effektivt Landbrug til USA for at tale med landmænd langs Route 66. Her kan du lære om de udfordringer, landets ranchers og farmers står med i hverdagen, og hvilke håb og ønsker de har til den kommende præsident.

Læs mere her

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også