Management er nøgleordet med 6.000 køer

Don Bennink startede i 1980 på bar mark med at bygge en malkestald til 125 HF-køer - nu er der 6.000 køer plus opdræt, og han er kendt over hele USA for sine meninger om kvægavl.

Dyrevelfærd - ikke mindst når den stærke sommervarme i Florida brænder. En stak majsensilage, som bliver avlet på farmens egen jord. En håndfuld fuldfoder af det, de større kvier får. Ungdyr i de åbne feedlots. Det enorme batteri af kraftige ventilatorer skaber en kuling gennem de store stalde med plads til 500 køer i hver. Et kig ned gennem stalden med 500 køer. Det lave loft er en fordel med den måde, der trækkes luft gennem stalden på. Medarbejderne kommer fra lande som USA, Mexico, Honduras, Kina, Kenya og Sydafrika med flere. - Vi repræsenterer mange nationaliteter, men det fungerer fint, konstaterer Luis Torres Miranda.
Et kig ind i malkestalden med plads til 2 x 40 køer. Don Bennink er en meget aktiv del af den daglige drift.

Florida er mest kendt for Disneyland, Kennedy Space Center, sit gode vejr og de brede sandstrande. Men selvfølgelig er der også farmere, som producerer masser af fødevarer. Ellers ville de mange amerikanere og turister jo ikke have tid til at nyde livet og de gode fødevarer.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også