Rideforbund og forsikringsselskab forlænger samarbejdet

Siden 2017 har Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring samarbejdet om at øge kendskabet til sikkerhed og skadeforebyggende aktiviteter samt godt hestehold. Nu forlænges aftalen med yderligere fem år og i den forbindelse udvides samarbejdet med endnu flere aktiviteter.

PR- og marketingansvarlig hos Agria Dyreforsikring, Lotte Evers fortæller, at Agrias Ponyklub for alle ponyryttere under 16 år, som gerne vil være en del af et fællesskab, der elsker ponyer. Som nyt medlem af Agria Ponyklub får man en velkomstpakke med en Agria Ponyklubpose, pandebånd, strigle og meget mere.

Samarbejdsaftalen mellem Dansk Ride Forbund (DRF) og Agria Dyreforsikring er forlænget frem til 31.12. 2026.

Det oplyses i en pressemeddelelse, hvor blandt andet direktør i Dansk Ride Forbund Morten Schram Rodtwitt udtrykker sin glæde over den udvidede samarbejdsaftale.

- Agria har længe været en tæt og god samarbejdspartner og hovedsponsor for DRF, og vi er rigtig glade for, at det kan fortsætte sådan. Sammen med Agria har vi mulighed for at formidle nyttig ekspertviden om især sikkerhed og skadeforebyggelse til både klubber og hesteejere, og det har utrolig stor værdi for os, understreger han.

Nye aktiviteter

Også Jens-Erik Majlund, salgschef i Agria Dyreforsikring, glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde og ikke mindst til at koble nye aktiviteter på:

- Vi har efterhånden arbejdet sammen med DRF i en del år, og de fleste kan nok koble os til de årlige Agria DRF-mesterskaber, som vi er hovedsponsor på. Men vores samarbejde rummer også den store VM-holdturnering, og med den nye aftale, vi netop har indgået, er vi også blevet medafsendere på det kommende E-læringskursus for forældre til børn i ridesporten, ligesom vi sammen med DRF kommer til at relancere den tidligere Sydbank SommerCamp i et nyt format senere på året.

Samarbejdet mellem DRF og Agria Dyreforsikring vil fortsat omfatte en rabat på 10 procent på udvalgte forsikringer til alle medlemmer af DRF.

Populær ponyklub

I forbindelse med Hest & Rytter i Herning fik Agria for alvor slået et slag for lanceringen af deres nye ponyklub.

Ifølge PR- og marketingansvarlige Lotte Evers er Agrias Ponyklub for alle ponyryttere under 16 år, som gerne vil være en del af et fællesskab, der elsker ponyer.

Foruden gode tilbud og masser af ponyindhold, ønsker Agria med ponyklubben også at påvirke ridesporten i en positiv retning i relation til at hjælpe ponyrytterne til at blive endnu dygtigere og klogere, at skabe et positivt fællesskab i de danske stalde, og ikke mindst i forhold til, at ponyen får et sundt og langt liv hos sin rytter.

Målet er at gøre ridesporten endnu sjovere at være i for både de to- og firbenede.

Som nyt medlem af Agria Ponyklub får man en velkomstpakke med en Agria Ponyklubpose, pandebånd, strigle og meget mere. – En pakke som Agria hurtigt løb tør for på messen i Herning, da interessen for tiltaget var langt over forventningen.

Medlemmer af ponyklubben vil modtage nyhedsbreve med eksklusive tilbud og informative artikler om ponyer.

Læs også