Indstilling til prisen som årets rideklub

Frem til årsskiftet kan man indstille rideklubber til prisen som »Årets klub« under Dansk Ride Forbund.

Dansk Ride Forbund ønsker at sætte fokus på en klub, der har gjort en særlig indsats og som kan virke til inspiration for andre klubber. Dette gøres ved uddeling af en pris til »Årets klub«, som hædres og belønnes med 20.000 kroner i forbindelse med repræsentantskabsmødet i april.

Ifølge rideforbundet kan alle klubbestyrelser og distrikter under Dansk Ride Forbund indstille en klub, som fortjener prisen.

Der er naturligvis en række kriteriet, der skal opfyldes, hvis klubben skal kunne indstilles til prisen, herunder at »Årets klub« er medlem af Dansk Ride Forbund.

Årets klub skal tillige have ydet en særlig indsats inden for en eller flere af følgende områder:

● Klubben er gået nye veje inden for rekruttering af nye medlemmer og/eller har oplevet stor fremgang i klubbens medlemstal.

● Klubben er gået nye vejen inden for medlemspleje og fastholdelse af deres medlemmer.

● Klubben er gået nye veje for at værdsætte og respektere det frivillige arbejde og/eller klubben har gjort en særlig indsats for de frivillige.

● Klubben er gået nye veje inden for afvikling af stævner, der imødekommer rytternes ønsker.

● Klubben er gået nye veje inden for samarbejde med skoler, institutioner, SFO’er og/eller kommuner.

Indstilling til prisen foregår til Dansk Ride Forbund på info@rideforbund.dk inden den 31. december. Indstillingen skal indeholde argumentation for, hvorfor den indstillede klub skal kåres som »Årets klub«. Læs mere om kriterierne og hent indsstillingsskemaet på rideforbund.dk.

Læs også