Et højdepunkt i årets gallashow

Under temaet »A Sky Full of Stars« byder arrangørerne velkomne til årets gallashow under Hingstekåringen i Herning. Publikum kan blandt andet se frem til frihedsdressur med franske Marie Desodt og hendes ponyer og den store Appaloosa-hest Talisman.

- Hvert år lægger vi os i selen for at stable et brag af et gallashow på benene, og i år er ingen undtagelse. Under temaet »A sky Full of Stars« har vi sammensat ét spændende show med mange højdepunkter.

Det meddeler arrangørerne bag Dansk Varmblods Hingstekåring 2023.

Et af højdepunkterne ventes at blive med Marie Desodt, der kommer til Herning med sine veldresserede ponyer og den store Appaloosa-hest Talisman.

Det velsammensatte team vil vise flotte kunster og smuk frihedsdressur, og den franske kvinde vil formidle det fantastiske sammenspil mellem sig selv og sine heste.

- I kan glæde jer til det ene flotte moment efter det andet, skriver arrangørerne forud for showet, der traditionen tro kan opleves fredag og lørdag aften i Jyske Bank Boxen.

Marie Desodt har optrædt ved mange store begivenheder i Europa, og nu er turen kommer til Dansk Varmblods Hingstekåring.

Læs også