Velkommen til Hest & Rytter-messen

Der bliver budt på masser af spændende oplevelser og events, når messen Hest & Rytter slår dørene op i dagene den 5. – 8. marts i Herning.

Hest & Rytter er messen, man ikke kan undvære, hvis man er heste- og ridesportsinteresseret. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2019 lige godt 67.000 besøgende.

300 udstillere var på plads i 2019 i de seks haller i MCH Herning, der har arrangeret messen.

Tre af hallerne er fyldt med rideudstyr, hvor du kan finde alt til både hesten og rytteren uanset om du går efter de dyreste mærkevarer eller de gode tilbud

To af de andre haller henvender sig til den professionelle del af branchen og har et bredt udvalg af staldinventar, trailere, foder og så videre.

 

Mange oplevelser til hingstekåring

2020 er OL år. Hvilket årets tema ved Dansk Varmblods Hingstekåring bærer præg af.

Hingstekåringen i Herning skal prydes af den olympiske flamme, også i gallashowet, der har fået titlen »Let The Games Begin«.

Her kommer man i år til at se en heste-fortolkning af »Guldfireren«, Synkronsvømning, 100 meter hækkeløb og meget mere, fortæller Showudvalget. Gallashowene i Herning er blevet en stor og omfattende produktion.

Spektakulære internationale indslag samt lige så flotte og ofte stemningsfulde danske indslag bliver adskilt af små sjove og finurlige numre.

Foruden de mange hingste, der stiller til kåring, vises mange kårede hingste i dressur- og springklasser op til sværeste niveau.

Der vil også være ungehestechampionat, landsfinale for Danmarks bedste femårs dressur- og springheste, faglige clinics samt et brag af et gallashow med store underholdningsnavne både fredag

Hest & Rytter finder sted i MCH Messecenter Herning i dagene 5.- 8. marts.

jba

Læs også