høst-tour

Vi skriver om høsten
- HVER DAG!

Populær Youtube-landmand: - Folk kan nok godt lide, at der ikke er så meget pis med mig

Mikkel Smedegaard på 23 har på kort tid fået ganske stor succes med sine ærlige og ligetil-videoer på Youtube. Her beretter han om stort og småt indenfor landmandslivet på Langagergård nord for Aarhus. Den unge driftsleder ser frem til årets høst, hvor han i år vil sætte ekstra skub i reportage-videoerne i samarbejde med Effektivt Landbrug.

Mikkel Smedegaard fra Langagergaard nær Mørke er markdriftsleder i en alder af kun 23, selvom det med titler ikke er sådan noget, de hænger sig i. 

- Jo, jeg tror det vist er den mest passende titel, selvom jeg jo altid kan gå hen og spørge til råds om alt muligt. For jeg ved ikke alt, siger Mikkel Smedegaard med et grin, imens han hentyder til sin chef Henrik Ulsted.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Høst-Tour

Effektivt Landbrug er endnu en gang landmandens tro følgesvend igennem årets høst. Under konceptet »Høst-Tour« tager vi læseren med rundt i hele landet og dækker årets høst. Bliv klar til høst med Effektivt Landbrugs årlige Høst-Tour, hvor vi sætter fokus på vigtige udviklinger og nyheder, du ikke må gå glip af.

Læs mere her

Læs også