Landmand laver marker om til tour-parkering

Landmand Rasmus Poulsen fra Høve har stillet 30 hektar landbrugsjord til rådighed. De bliver nu til Danmarks største Tour de France-parkeringsplads.

Når Tour de France den 2. juli kører igennem Odsherred, forventes der mange tusinde tilskuere. Men hvor skal de parkere deres biler? Det hjælper landmand Rasmus Poulsen fra Høve med at løse. Den nordvestsjællandske landmand har således stillet 30 hektar jord til rådighed for, hvad der bliver Danmarks største parkeringsplads i forbindelse med Tour de France.

Det skriver sn.dk. Men usikkerheden om, hvor mange tilskuere, der reelt kommer, gør at der er brug for at planlægge så godt som muligt.

- Derfor laver vi en hjemmeside med booking. Her kan man allerede fra starten af maj reservere sin P-plads, og det håber vi meget, at folk vil gøre. Det bliver den første reelle indikation på, hvor mange mennesker, der faktisk kommer herop, siger Ramus Poulsen.

Nogle af de kommende parkeringsarealer var allerede sået til, men afgrøderne bliver nu slået ned, og skal bruges af andre landmænd til dyrefoder. Men det tab, Rasmus Poulsen får på den konto skal dækkes af betaling for en P-plads. Den kommer til at koste 150 kroner. 

Hvis man vil booke parkering til Tour de France, kan man gøre det fra 1. maj via hjemmesiden www.tourparkering.dk
 

Læs også