De mest populære hundenavne

Hunde er trofaste, men det er hundeejere også, når kæledyret skal have et navn, og der er kun to nye navne på listerne over Danmarks mest populære hundenavne i 2022.

Hvert år laver Agria Dyreforsikring en liste med de mest populære hundenavne, og i 2022 kom der kun to nye navne på top 10-listerne. Foto: Colourbox

Hvert år laver Agria Dyreforsikring en liste med de mest populære hundenavne blandt alle de hunde, der tegnede forsikring hos dem i året der gik.

I 2022 var de mest populære navne for tæverne Molly og Luna, mens det for hanhundene var Charlie og Eddie.

I 2022 var de mest populære navne for tæverne Molly og Luna, mens det for hanhundene var Charlie og Eddie.

Fra artiklen

Det er kendte navne på listen fra tidligere år, men det er heller ikke altid nemt at finde på et navn til familiens nye kæledyr. Derfor hentes inspirationen da også mange steder fra. For eksempel i Disney-universet hvor de eneste to nye navne på listen – Coco og Simba – er kendte figurer.

Hvis man har brug for inspiration til, hvad familiens nye kæledyr skal hedde, og man ikke lige kan komme i tanke om en passende Disney-film, så kan man måske lade dig inspirere af denne liste over de mest populære hundenavne i 2022.

Ønsker man omvendt at skille sig ud fra mængden, så kan listen også bruges til at se, hvad man skal gå udenom, når navneskiltet skal indgraveres.

Top 10-tævehundenavne

1. Molly

2. Luna

3. Bella

4. Coco

5. Wilma

6. Maggie

7. Alba

8. Millie

9. Karla

10. Freja

Top 10-hanhundenavne

1. Charlie

2. Eddie

3. Balder

4. Milo

5. Max

6. Carlo

7. Simba

8. Ludvig

9. Anton

10. Buster

Læs også