Dessert med god samvittighed?: Bælgfrugt-søstre er klar med endnu en kogebog
Astrid og Malene Søgaard, søstrene bag bælgfrugtsvirksomheden Pure Dansk, er nu klar med endnu en kogebog under titlen »Bag med bælgfrugter«. I den nye bog finder man alle slags opskrifter på brød og kager, der indeholder de bælgfrugter, som sundhedsmyndighederne anbefaler danske forbrugere at spise mange flere af.

Malene Søgaard (tv.) og hendes søster Astrid Søgaard (th.) fra virksomheden Pure Dansk er nu klar med deres anden kogebog med bælgfrugter som omdrejningspunkt. Foto: Pure Dansk
Vidste du, at gråærter er et godt alternativ til nødder i brød og kager? At de tilfører en dyb smag og en god konsistens? Eller at ærtemel giver sødme og sprødhed til småkager, hindbærsnitter og tærter? Og er du klar over, at Ingrid ærter kan blendes i en remonce og dermed være et alternativ til marcipan? Og brune hestebønner giver en saftig dej og tilfører bagværket en let syrlighed, som det også kendes fra surdej.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her