Forsker får plantemad til at smage af jul
Hvordan kombinerer vi plantebaseret mad med smagen af jul? Det har en fødevareingeniør fra Københavns Universitet et godt bud på.

Charlotte Vinther Schmidt i køkkenet på Institut for Fødevarevidenskab. Foto: Bettina Illemann Larsen
Hvis man har lyst til at skifte anden eller stegen ud med noget plantebaseret juleaften i år, så er det faktisk muligt at få retten til at smage lidt af jul, fortæller fødevareingeniør, ph.d., Charlotte Vinter Schmidt fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.
Hun forsker i, hvordan man udnytter smagspotentialet i bæredygtige fødevarer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her