Nu kan du spille Farming Simulator på Agritechnica

Godt nyt til e-sportstilhængere: En af turneringerne i videospillet Farming Simulator bliver en del af årets Agritechnica-messe i Hannover.

Hvis du er glad for e-sport, kan du se frem til Agritechnica-messen, der løber af stablen medio november i Hannover i Tyskland. Her bliver det nemlig muligt at deltage i en af turneringerne i Farming Simulator Leagues femte sæson, oplyser arrangøren af den store messe, tyske DLG.

DLG oplyser, at der er både pengepræmier og ligapoint på spil, når messedeltagerne dyster i spillet, hvor fokus er på drift af en række højteknologisk landbrugsudstyr i et realistisk simulationsspil på en gård.

Det er således muligt at kvalificere sig til Farming Simulator Leagues verdensmesterskab med en samlet præmiepulje på 200.000 euro.

Begivenheden finder sted fredag den 17. november, og i optakten til konkurrencen vil besøgende på Agritechnica kunne spille Farming Simulator 22 og deltage i en virtuel Bale Stacking Challenge på fem dage fra den 12. til den 16. november.

Tæt på virkeligheden

De færdigheder, der kræves for at udmærke sig i spillet, ligner ofte nogle af de færdigheder, der er nødvendige for at betjene landbrugsmaskiner.

- Landbrugssimulator-spillet afspejler den praktiske virkelighed for millioner af mennesker i landbrugserhvervet. Som sådan tilbyder spillet, hvad mange af spillerne potentielt kunne opleve i deres liv på et tidspunkt, siger Timo Zipf, projektleder for Agritechnica, og tilføjer:

- Problemløsning i realtid, anvendt erfaring, gode reaktionstider og stærk hånd-øje-koordination er alle talenter, som landmændene anvender, når de udfører feltarbejde.

Timo Zipf er ikke i tvivl om, at Farming Simulator League kommer til at falde på et tørt sted på messen, der besøges af tusindvis af landbrugsprofessionelle.

Muligt at være tilskuer

Deltagerne i Farming Simulator League kommer fra flere kontinenter. Spillestederne for Farming Simulator League sæson 5 er en blanding af onlinebegivenheder, hvor spillere forbliver på deres placering, og offlinebegivenheder som Agritechnica.

Arrangøren DLG har oprettet pavillonen P32 til Farming Simulator League og Bale Stacking Challenge, så der bliver plads til, at Farming Simulator-fans fra hele verden kan se holdene dyste.

Fakta om Farming Simulator-spillet

Farming Simulator League er en holdbaseret konkurrence, som kræver koordination og strategier

To hold, bestående af tre spillere hver, konkurrerer om den højeste score ved at høste hvede, presse baller og levere dem til deres stald

Nogle, eller endda alle teammedlemmer, vil skifte til forskellige køretøjer under konkurrencen, såsom høstmaskiner, ballepressere, traktorer til at trække eller stable, teleskoplæssere eller endda en lastbil

De bedste hold med det højeste antal placeringspoint vil kvalificere sig til at konkurrere om titlen Farming Simulator League World Champion med en samlet præmiepulje på 200.000 euro

Læs også