Ny pattespray fra DeLaval

DeLaval har lanceret en ny spraybar pattedesinfektion – Titan – til automatiske spraysystemer med langtidsvirkende og beskyttende barriere. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

- DeLaval er forpligtet til at udvikle pålidelige værktøjer til at styre mastitisfremkaldende patogener, og det opfylder Titan, oplyser Nathalie Albrecht, Produktchef for yverhygiejneløsninger, mælkekvalitet og dyrevelfærd, Market Area EMEA, DeLaval.

Titan er den første pattespray fra DeLaval med barriereteknologi – og adskiller sig fra DeLavals traditionelle pattespray.

Titan er testet og godkendt af flere mælkeproducenter i Europa. De fremhæver, hvor godt den dækker, er økonomisk i brug, og at den effektivt reducerer det somatiske celletal.

- Vi har prøvet flere forskellige pattespray. Vi kæmpede med et højt celletal på 226.000. Vores DeLaval servicetekniker foreslog os at prøve Titan, og efter tre uger faldt vores celletal til 150.000, fortæller Anki og Magnus Sandin fra Isakgården Holstein i Älvsbyn, Sverige, der driver en mælkeproduktion med 135 køer.

Læs også