Produkt reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen
Der er lige nu et enormt fokus på non GM-fodring og maksimalt 17 procent råprotein. DLG præsenterer her et bud på, hvordan det med tilsætningsstoffet ProtiSpar kan løses.

ProtiSpar virker i vommen ved, at de ammonium-hyperproducerende bakterier - HAP-bakterier - stækkes. - Herved mindskes nedbrydningen af aminosyrer til nitrat i vommen med op til 25 procent, lyder de fra DLG. Arkivfoto
DLG-tilsætningsstoffet ProtiSpar reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen, og mængden af aminosyrer til tarmen øges. Det giver mulighed for at spare på proteintildelingen, svarende til 0,5 kg sojaskrå pr. ko pr. dag uden ydelsesnedgang, skriver virksomheden.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her