Fodring med frisk græs øger kvaliteten af hjemmedyrket protein

Både proteinudbytte per hektar og kvaliteten af det høstede protein ligger højt, når græsset bliver opfodret friskt

Af Finn Strudsholm, fagjournalist, www.kvægviden.dk

Hjemmedyrket protein af høj kvalitet er altid et aktuelt tema for mælkeproducenter med øjnene rettet mod foderomkostninger og bundlinje.

Den aktuelle fokus på udfasning af soja, non-GMO-fodring og høje proteinpriser gør samtidig temaet med hjemmedyrket protein endnu mere aktuelt.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også

Gode råd til køernes fodring i varmen
Tre hjerter på Arlas økomælk
Grønrug skal afgræsses tæt
Dobbelt så meget græs
Samling på skårene
Bilen pakket med midler til mælkeproducenter