Kom til Fodringsdag

Tirsdag den 7. september er der Fodringsdag i MCH Herning Kongrescenter.

Der skal fejres 30 års jubilæum, når Fodringsdag den 7. september slår dørene op til Fodringsdag i Herning. En af kræfterne bag arrangmentet, chefkonsulent Nicolaj Ingemann Nielsen, Seges, ser frem til at byde deltagerne velkommen.

- Det bliver skønt at kunne mødes fysisk igen. Vi glæder os til at snakke kvægfodring en hel dag med andre, der er passionerede omkring foder og fodring af kvæg, siger han til Landbruginfo.

Fodringsdag er for kvægbrugskonsulenter, firmarepræsentanter, dyrlæger eller landmænd med særlig interesse i fodring af kvæg og sætter i år blandt andet fokus på: Høj mælkeydelse med mindre råprotein i rationen, optimering af mineraler, formaling af rapsfrø og effekt på mælkeydelse, klima og økonomi, hestebønner – få svar på, hvornår varmebehandling øger mælkeydelsen, nye forsøg om goldkofodring, foderadditiver der reducerer metan og mælkens klimaaftryk og endelig netværk er igen muligt.

Man kan allerede nu tilmelde sig arrangementet, som arrangeres i et samarbejde mellem Seges, Aarhus Universitet og Københavns Universitet.

Læs også