God kalverådgivning handler om mere end gode råd

Annedorte Jensen er selvstændig kalverådgiver. Gennem sin virksomhed Din Kalverådgiver, tilbyder hun rådgivningsforløb til mælke- og slagtekalveproducenter.

- Hvis ikke de ansatte ved, hvorfor de giver råmælk, hvorfor kalvene får diarre og så videre, og hvis landmanden ikke selv har evnerne, overskuddet eller tiden til at forklare de ting, så bliver det meget »gør det og gør det« og det motiverer ikke folk, siger kalverådgiver Annedorte Jensen. Privatfoto Annedorte Jensen har skabt en hverdag som selvstændig kalverådgiver. For hende er det mere end blot et arbejde, men en hverdag hvor der både er plads til kalvene, som hun brænder så meget for, og sin familie. Privatfoto

For Annedorte Jensen var det drømmen om at kunne hjælpe landmænd, uden at gå på kompromis med sine egne værdier, der fik hende til at tage springet som selvstændig kalverådgiver i 2018 med virksomheden Din Kalverådgiver. En virksomhed som har base i Låsby i Midtjylland.

- Det vigtigste for mig som selvstændig rådgiver er, at jeg hele tiden har mig selv med, siger Annedorte Jensen ved køkkenbordet.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også