Husdyrauktion – nu med afstand og mundbind

Corona-restriktioner på Husdyrauktionen i Brørup. I lighed med krav om brug af mundbind i butikker og butikscentre, er der indført krav om brug af mundbind ved ophold i alle indendørs haller tilknyttet Brørup Husdyrauktion.

Afstand mellem publikum ved Husdyrauktionen i Brørup, hvor man også har indført brug af mundbind – præcis som andre steder i samfundet.
Afstand mellem publikum ved Husdyrauktionen i Brørup, hvor man også har indført brug af mundbind – præcis som andre steder i samfundet.

CORONA Der er stadig fuld gang i Husdyrauktionen i Brørup. Men coronaen har betydet, at der – præcis som andre steder i samfundet – er indført restriktioner. Det gælder om afstand mellem gæsterne og brug af mundbind.

Det gælder såvel Auktionshallen, Bazaren som Kræmmerhallen. Antallet af besøgende i Auktionshallen er begrænset, således at der er fire kvadratmeter gulvareal pr. person.

Billetter og registrering

For at få adgang til Auktionshallen kræves billetter og dermed også registrering af hvem der opholder sig i hallen. Ydermere er der etableret markeringer hvor de handlende skal stå for at kunne holde indbyrdes afstand.

-  De handlende skal kunne føle sig trygge ved ringsiden. Vi ved at afstand begrænser smitterisikoen. Derfor har vi etableret disse ”helle”-markeringer. Vi oplever at vore gæster har stor forståelse for tiltagene, Formanden for Brørup Marked og Husdyrauktion, Jørgen Bruun.

Billetter til Auktionshallen koster 50 kr. De bestilles på auktionskontoret og betales kontant ved indgangen. Ved tilmelding af dyr reserveres gratis billet til sælger. Købere af dyr får refunderet billetprisen.

jba

Læs også

Tilpas og fordel proteintildelingen
Omlægning til non-gm-foder for mælkeproducenter
Varmt vejr påvirker ikke ensilageblokkes kvalitet
Oksekødsmarkedet: Dyre udskæringer står i stampe
Stort ta’ selv-bord i rekordbesætning
Ny cutter klarer rundballerne