bannerPos

LDM ikke tilfreds med Arla-oversigt

Kjartan Poulsen, formand for LDM, er ikke imponeret af Arlas nye oversigt over tillæg og fradrag. Arkivfoto

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
31-01-2020 15:22
- En skuffende gentagelse af manglende interesse for åbenhed, siger LDM-formand, Kjartan Poulsen, om Arlas oversigt over prisparametre, der blev sendt ud til andelshaverne fredag.

Det var en skuffet formand for Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter, Kjartan Poulsen, der fredag loggede ind på Arlas ejernet, Arlafarmers.

Han havde håbet endelig at få den fulde oversigt over tillæg og fradrag til andelshaverne og ikke mindst begrundelsen for dem. En liste, andelshaverne tilbage i juli måned blev lovet med deadline 1. oktober, og som nu endelig skulle være klar.

Som lovet ligger der da også en liste klar til and

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Mild vinter har gavnet europæisk hvede

Vi står overfor en lavere hvedeproduktion i Europa efter voldsomt nedbør hen over efterår gjorde det vanskeligt for europæiske landmænd at så hvede. Til gengæld har vi frem til nu haft en mild vinter, hvilket trods alt har gavnet den hvede der er blevet sået.

Det er ikke landmandens opgave at bevise sin egen uskyld

»Blokerende fejl« i landbrugets EU-ansøgning er med til at vende bevisbyrden om, og det er klart ulovligt – skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.

Amerikanske kødpriser rykker op

Nu ser det ud til at de amerikanske kødpriser langt om længe kan følge trop med de prisstigninger vi har oplevet her i Europa siden starten af 2018. Kina har således nu officielt tilladt import af blandt andet fjerkræ fra USA.

Interview skal være med til at sikre et vellykket generationsskifte

Når generationsskiftet sker inden for familien, stilles der ekstra store krav til processen. Østdansk Landboforening & Sagro har udviklet en ny model til at interviewe deltagerne i generationsskiftet for at sikre et succesfuldt skifte, fremgår det af ostdansk.dk.

Omdan din virksomhed til et selskab og udskyd skatten

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S, vurderer rådgivningsselskab. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit. 

Smågrisepriserne buldrer videre opad

Den tyske Nord-West-notering steg mandag med 1,5 euro. Yderlige stigninger i vente i næste uge.

Digitale løsninger gør din hverdag lettere og giver bonus på bundlinjen

Vejen til bedre overblik, mere tid og en bonus på bundlinjen ligger lige foran dig.
Side 1 af 1772 (35439 artikler)Prev1234567177017711772Next