Pointer fra Fodringsdag ’19
Over 200 konsulenter, forskere, enkelte landmænd og andre interessenter var tirsdag samlet i Herning Kongrescenter, hvor årets hovedtema for Fodringsdagen var protein. Her er et par af konklusionerne fra dagen.

Mens det måske ikke giver det store i forhold til det samlede klimaaftryk, kan mindre protein i foderet gøre en forskel i forhold til miljøgodkendelser, fortalte Ole Aaes. Fotos: Christian Carus
Mens det ikke gør den store forskel på det samlede klimaaftryk at reducere i tildelingen af råprotein til sit malkekvæg, vil det til gengæld give en mærkbar ændring i besætningen ammoniakfordampning. Og det kan rykke noget i forhold til miljøgodkendelser, forklarede Seges-landskonsulenten Ole Aaes, som var første indlægsholder, da Seges i samarbejde med Aarhus Universitet og Københavns Universitet tirsdag holdt Fodringsd
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her






































