Vælg dansk kalvekød for klimaets og dyrevelfærdens skyld

Den danske kalvekødsproduktion sætter det laveste CO2-aftryk nogetsteds i verden. Desuden overgår de dyrevelfærdsmæssige normer herhjemme udlandets.

- På grund af den løbende udvikling af produktionssystemerne herhjemme sætter den danske kalvekødsproduktion det laveste CO2-aftryk nogetsteds i verden, siger formanden for Danske Slagtekalveproducenter, Lasse Olsen.

Hører man til de, der sætter pris på et stykke lækkert kalvekød, blandt andet her i påsken, så er der tungtvejende grunde til at vælge danskproduceret kalvekød frem for importeret.

Det påpeger formanden for foreningen Danske Slagtekalveproducenter, Lasse Olsen.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også