Fødevare-produktionen er i fare
Politikerne har skræmt en halv generation af unge landmænd væk. Hvem skal producere vores fødevarer i fremtiden, spørger landmand.

Jeg har nok plantet 40.000 træer i min levetid samt dyrket arealer, der dagligt optager masser af CO2 – planteavl gavner nemlig i dén grad klimaregnskabet. Hvor mange har gjort en tilsvarende indsats, spørger skribenten. Arkivfoto: Anders Kurt Simonsen
Af Søren Anders Kring, landmand og medlem af Bæredygtigt Landbrug, Gl. Højenvej 58, 7100 Vejle
Mange går naturligt nok op i miljøet og klimaet – men hvem bekymrer sig egentlig om, hvem der skal stå for den fremtidige fødevare-produktion?
Jeg har været mælkeproducent i 40 år. De første syv år følte jeg mig »fri«. Men så opdagede man tre døde hummere i Kattegat – og en helt uberettiget heks
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her