bannerPos

Manglende ydmyghed klæder ikke LFS

Det ville klæde LFS klart og tydeligt at melde ud i branchen, at man har begået en fejl, og at man beklager

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
13-08-2019 21:00

DET ER EN yderst kompliceret affære, vi omtaler i dagens avis, hvor vi bruger en del krudt på sagen mellem Solvang Svineavl og Landbrug & Fødevarer, Svin (LFS). I sådanne komplicerede sager skal man passe på med at gøre sig til dommer, fordi en kompliceret sag af gode grunde indeholder mange nuancer. Derfor er det godt og betryggende, at vi har domstolene til at træffe juridiske afgørelser.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Ny model med sælgerpantebreve er godt nyt for unge landmænd

Det bliver lettere at etablere sig som selvstændig, når man kan finde finansiering i egne rækker, vurderer Lone Andersen, viceformand i Landbrug & Fødevarer. Hun roser regeringens model, som gør det muligt at udstede sælgerpantebreve og udskyde en del af skatten.

Kære minister, genovervej Kalø

I en tid med stor fokus på arealanvendelse vil vi bede miljøministeren om at genoverveje et ophør af landbrugsdriften på Kalø Gods, som er noget af Djurslands bedste og dermed mest værdifulde landbrugsjord.

Sådan rykker du bundlinjen

Arbejd med dig selv og din adfærd, hvis du vil skabe rammerne for en bedre bundlinje, lød et af budskaberne på en økonomikonference.

Tidlig såning bliver gjort mere attraktivt som alternativt virkemiddel

Efter længere tids pres så bliver omregningsfaktoren for tidlig såning af vinterafgrøder ændret. Tidlig såning af to hektar kan fremover erstatte en hektar efterafgrøder.

Conservation agriculture øger biodiversiteten

Forsøg viser, at dyrkning efter principperne i conservation agriculture (CA) betyder større andel af insekter i markerne, end hvis jorden pløjes eller harves.
Side 1 af 1721 (34405 artikler)Prev1234567171917201721Next