Biodieselfabrik fylder rundt

Daka ecoMotion inviterer til fejring af 10-års jubilæet for Daka’s biodieselfabrik.

Daka inviterer samarbejdspartnere, interessenter og borgere i lokalområdet til at fejre Daka ecoMotions 10-års jubilæum, torsdag den 31. maj.
Daka ecoMotions biodieselfabrik som ligger ud til E45 ved Hedensted, har nu produceret bæredygtig biodiesel i 10 år. Det vil Daka gerne fejre sammen med samarbejdspartnere, interessenter og borgere i lokalområdet.

Derfor åbner Daka torsdag den 31. maj klokken 14.30 dørene til en festlig dag for alle, der har appetit på et indblik i den bæredygtige teknologi, der står bag fabrikkens produktion af 550 mio. liter biodiesel, i løbet af de 10 år.

Rundvisning og taler

Arrangementet afholdes ved selve biodieselfabrikken på Dakavej 6, 8723 Løsning. Arrangementet starter kl. 14.30 hvor der vil være mulighed for rundvisning, hvorefter Daka Denmarks CEO, Lars Krause-Kjær, vil byde officielt velkommen efterfulgt af taler af Hedensteds borgmester Kasper Glyngø og administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer Karen Hækkerup.

Efter velkomsten bliver gæsterne budt på håndmadder og drikkevarer efterfulgt af oplæggene ”Dyr i cirkulær økonomi” og ”Genanvendelse af madaffald”.  Tilmelding kan ske på Daka.dk.

 

Læs også