Tysklands gennemsnitlige kødforbrug steg en smule i 2024 til 53,2 kilo pr. person, ifølge Bundesanstalt für Landwirtschaft und Ernährung (BZL), skriver Fleischwirtschaft..

Fjerkræforbruget voksede mest med en stigning på 500 gram pr. person, mens svinekødet fortsat var det mest spiste kød på trods af et lille fald.

- Det er fortsat usikkert, hvordan udviklingen vil forløbe fremover, sagde BZL-direktør Dr. Josef Goos til mediet.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Finans