FAO: Lille stigning i produktion og handel med kød i 2025
FAO forventer stigende global kødproduktion i 2025, drevet af fjerkræ og svinekød

Ifølge FAO er det især væksten i kyllingeproduktionen, der driver væksten i produktionen og handlen med kød. Foto: Colourbox
FN’s fødevare- og landbrugsorganisation FAO forventer, at den samlede produktion af kød i verden når 384 millioner tons i 2025, hvilket svarer til en stigning på 1,4 procent i forhold til 2024.
Det fremgår af FAOS seneste halvårlige rapport »Food Outlook«.
Væksten drives primært af en øget produktion af fjerkræ, men også en mindre stigning på 1 procent i produktionen af svinekød.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her








































