Stor forskel i lysten til at sænke kødforbruget
Blandt danske forbrugere ses en generel tendens til at spise mindre kød, men den fordeler sig meget ujævnt blandt forskellige forbrugertyper, viser en ny rapport.

Mange danskere prøver at droppe kødet, men vender tilbage igen indenfor en måned, viser en spørgeskemaundersøgelse. Foto: Colourbox
For nyligt viste en rapport fra Aarhus Universitet, at stadig flere danskere skruer ned for kødforbruget.
Således sagde knap en tredjedel af forbrugerne i en ny undersøgelsn udført af MAPP Centret ved Aarhus Universitet, at de havde reduceret eller stoppet deres kødforbrug. En ny rapport belyser nuancerne – der er nemlig markant forskel på, hvor stor gennemslagskraft tendensen har blandt forskellige forbrugertyper.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her