Stor forskel i lysten til at sænke kødforbruget

Blandt danske forbrugere ses en generel tendens til at spise mindre kød, men den fordeler sig meget ujævnt blandt forskellige forbrugertyper, viser en ny rapport.

For nyligt viste en rapport fra Aarhus Universitet, at stadig flere danskere skruer ned for kødforbruget.

Således sagde knap en tredjedel af forbrugerne i en ny undersøgelsn udført af MAPP Centret ved Aarhus Universitet, at de havde reduceret eller stoppet deres kødforbrug. En ny rapport belyser nuancerne – der er nemlig markant forskel på, hvor stor gennemslagskraft tendensen har blandt forskellige forbrugertyper. 

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kroner

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også

Stabile svinenoteringer rundt om i Europa
Sydafrika ansøger om antidumpingtold på kylling
Genåbning efter coronaen kan blive en gamechanger hos Danish Crown Beef
Influencere skal sparke eksport i gang
Olieprisen er næsten i mål