Sommerperioden nærmer sig, grilssæsonen er så småt i gang, og det betyder, at Himmerlandskød igen, igen har sat noteringen for kalve- og oksekød op. 

Alle kategorier stiger mellem 50 øre til én krone.

- Afsætningssituationen til detailhandlen er stabil på hele Himmerlandskøds sortiment af dansk okse- og kalvekød. De dyrere udskæringer af både okse- og kalvekød finder fortsat stor afsætning til foodservice – herunder restaurations- og cateringbranchen, der er godt oppe i gear. Der afsættes tilmed et øget antal burgerbøffer til foodservice, skriver Himmerlandskød

Kategorierne stier således:

  • Kalve og kvier under 12 mdr.                                      +0,50 DKK/kg
  • Ungtyre under 24 mdr. og kvier stude under 16 mdr. +0,75 DKK/kg
  • Stude, kvier, unge køer under 42 mdr.                        +0,75 DKK/kg
  • Køer over 42 mdr.                                                       +1,00 DKK/kg
  • Tyre over 24 mdr.                                                        +1,00 DKK/kg
Finans