Økologiske mejeriprodukter er tilbage i storkøkkenerne

Især økologisk drikkemælk er efterspurgt, skriver Mejeriforeningen. 53 procent af al den mælk, der bliver solgt til foodservice i 2021, var således økologisk. Arkivfoto
De økologiske mejeriprodukter fylder godt i køkkenernes kølerum på sygehuse, i kantiner og andre storkøkkener, skriver Mejeriforeningen, som baserer udsagnet på nye tal fra Danmarks Statistik.
I 2021 blev der nemlig solgt mejeriprodukter til foodservice for 1,77 milliarder kroner, og heraf udgjorde de økologiske mejeriprodukter 565 millioner kroner svarende til 32 procent, kan man læse hos Danmarks Statistik.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her