Uændret kvægnotering: - En vellykket nytårsproduktion
Overordnet set har Danish Crown Beef klaret sig godt gennem november og december, måneder der normalt er udfordrende for oksekød. Nu vil virksomheden sikre, at den indleder det nye år med passende lagerbeholdninger, så den er klar til at imødekomme kundernes behov i januar, som traditionelt er en måned med øget efterspørgsel efter hakkekød, lyder det fra salgsdirektør.

Foto: Colourbox
Mens det på salgssiden handler om gris og and til juleaften, så er der stadig fuld fart på produktionen i Danish Crown Beef.
Her skal de sidste varer produceres til nytårshandlen, og den øvelse er gået som planlagt, fortæller Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.
- Medarbejderne knokler virkelig for at opfylde de ordrer, vi har indgået i forbindelse med nytårshandlen. Der leveres en kæmpe indsats især i Sdr. Felding, og umiddelbart ser det også ud til, at vi kommer rigtig flot gennem årets sidste uger på produktionssiden. Omvendt må vi sige, at kunderne øjeblikkeligt har fokus på julemaden, så vi afventer nytåret af to årsager. Den ene er for at levere gode nytårsbøffer, og den anden er for at vende tilbage til en hverdag, hvor oksekødet har mere plads, siger han.
Generelt er der dog en fin afsætning af de fleste delstykker for øjeblikket. Salget til Sydeuropa er fortsat flot for årstiden, især Grækenland, som tager store mængder.
- Generelt er vi kommet godt igennem november og december, som er svære måneder for oksekødet. Nu skal vi sørge for at komme helt ind i det nye år med de rigtige lagermængder, så vi er klar til at servicere kunderne i januar, som er en traditionel hakkekødsmåned, siger Henning Sønnichsen.
Grundet de færre slagtedage omkring jul og nytår vil der som normalt blive behov for at skubbe en pulje dyr. Forventningen er, at disse vil være indhentet igen i løbet af de første uger af det nye år, lyder det fra Danish Crown Beef.