Spekulanterne køber flere kornfutures

De spekulative kapitalfonde er endnu ikke færdige med at købe op i kornfutures. Siden december måned har spekulanterne haft en usædvanlig interesse for at købe op i korn. Vi skal ti år tilbage i tiden for at finde en lignende situation blandt de spekulative amerikanske kapitalfonde.

Månedsgraf: CBOT Majs i US-cent pr. bushel
De spekulative kapitalfonde fortsætter deres opkøb i majsfutures. Selvom majsprisen har sat sig lidt hen over de seneste uger, så peger det fortsat opad mod pristoppe og rekorder fra 2012.
Månedsgraf: CBOT Majs i US-cent pr. bushel De spekulative kapitalfonde fortsætter deres opkøb i majsfutures. Selvom majsprisen har sat sig lidt hen over de seneste uger, så peger det fortsat opad mod pristoppe og rekorder fra 2012.

De spekulative kapitalfonde fortsættere med at købe op i både majs og hvedefutures på afgrødebørsen i USA. Situationen minder meget om det, der skete tilbage i 2010 og 2011. Her begyndte spekulanterne at købe massivt op i kornfutures i løbet af december måned 2010. Den købsposition der blev bygget op fra december måned 2010 nåede historiske rekorder i februar måned 2011. Herefter begyndte spekulanterne at sæ

Vil du læse mere?

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Få adgang til Effektivt Landbrug

Allerede abonnent?

Læs også

Afvent (fortsat) salg af rapsfrø
Optimistisk marked er godt for oksenoteringen
Afgrøderne står fint i Europa
Gode eksporttal
Svinepriserne boomer igen i Kina