Analyse: Den europæiske svinekødsproduktion forbliver stabil i 2021
Ifølge en analyse fra det franske svinekøds- og svineinstitut (IFIP) så forbliver den europæiske svinekødsproduktion stabil i 2021. Men situationen vil variere fra land til land. I Danmark forventes en stigning, skriver mediet Pig333.

Ifølge det franske institut IFIP, så vil produktionen af svin i Danmark stige fra 2020 til 2021, hvorimod den vil falde i Tyskland. Foto: Colourbox.
Sidste måned lavede det franske svinekødsinstitut (IFIP) prognoser for svinekødsproduktion, priser på svinekød og foderpriser.
Antagelserne var baseret på strukturelle markedsfaktorer (lager, produktionstendenser, forbrugstendenser) og cykliske faktorer (Covid-19-krisen, tilstedeværelse af ASF i Tyskland, efterspørgsel fra de asiatiske markeder etc.).
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her