bannerPos

Derfor er opturen ved at ebbe ud for aktierne

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
07-11-2019 17:35
Tager vi et nærmere kig på aktiemarkedet, så kan vi konstatere, at oktober måned umiddelbart var en måned med stor investeringslyst og stigende aktiekurser på globalt plan. Men kigger vi på de tekniske indikatorer, så forsøger de at advare os om, at opturen ebber ud i styrke og at det derfor snart går nedad på aktiemarkedet igen.

Intet nyt er godt nyt. I hver tilfælde hvis man kigger på investeringslysten blandt aktieinvestorer. Vi har ikke haft de store nyheder at forholde os til hen over oktober måned og det har givet aktieinvestorerne blod på tanden igen. De lave renter gør det mere lukrativt at investere i aktier, frem for at have pengene stående i banken, endda til det der er en negativ rente for mange. Og hvem vil betale banken penge hvis de kan undgå det?

Men kan de

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next