bannerPos

Derfor er opturen ved at ebbe ud for aktierne

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
07-11-2019 17:35
Tager vi et nærmere kig på aktiemarkedet, så kan vi konstatere, at oktober måned umiddelbart var en måned med stor investeringslyst og stigende aktiekurser på globalt plan. Men kigger vi på de tekniske indikatorer, så forsøger de at advare os om, at opturen ebber ud i styrke og at det derfor snart går nedad på aktiemarkedet igen.

Intet nyt er godt nyt. I hver tilfælde hvis man kigger på investeringslysten blandt aktieinvestorer. Vi har ikke haft de store nyheder at forholde os til hen over oktober måned og det har givet aktieinvestorerne blod på tanden igen. De lave renter gør det mere lukrativt at investere i aktier, frem for at have pengene stående i banken, endda til det der er en negativ rente for mange. Og hvem vil betale banken penge hvis de kan undgå det?

Men kan de

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

NIR i bagagerummet giver skarpere beslutninger

Et transportabelt NIR-apparat giver kvægrådgiver Jesper Rask Pedersen svar på tørstof, protein og meget mere i græs, majs og foderblandinger nu og her.

Spædgrisediarré kan være en hård nød at knække

Der er ikke tale om en enkeltstående løsning til de besætninger, der oplever udfordringer med tidlig spædgrisediarré. Men svinedyrlæge Kjetil Johansen har positive erfaringer med at se nærmere på de vacciner, der anvendes i forebyggelsen.

- Regeringen er med det her i gang med at nedlægge dansk landbrug

Venstres Erling Bonnesen (V) fortæller, at det virker helt surrealistisk, at regeringen ser ud til at beslutte, at der med de næste vandområdeplaner skal køres med to forskellige målstreger. År 1900 står således til at blive droppet som referenceår for klorofyl, mens man holder fast i år 1900 som referenceår for ålegræs.

Mindre septoria og mere gulrust i vinterhveden

Når den sidste sprøjtning i vinterhvede skal køres, er det vigtigt at være opmærksom på, at der i år er et højt smittetryk fra gulrust, påpeger rådgiver fra Velas.

Sammenligning af økologi og konventionel dyrkning

Effektivt Landbrug bragte tirsdag 19. maj en artikel, hvis overskrift konkluderede: Nærmest ingen forskel mellem økologisk og konventionel planteavl i miljø- og klimapåvirkning. Men passer det virkelig - eller er det en tilsnigelse?

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.
Side 1 af 1851 (37006 artikler)Prev1234567184918501851Next