Russisk hvedeproduktion nedskrives

Efterhånden som den russiske hvedehøst skrider frem, har det vist sig, at udbytterne i år ikke bliver så gode, som tidligere forventet. Derfor nedskriver det russiske konsulentbureau Sovecon nu den samlede russiske hvedeproduktion for 2020.

Dagsgraf: MATIF Hvede i euro pr. ton
Hvedeprisen på MATIF har været pænt stigende, efter at høsten i Europa og Rusland er begyndt at skride frem. Der er ikke tegn til, at vi i år vil få det normale høstpres på hvedeprisen, som det blandt andet var tilfældet under høsten sidste år.
Dagsgraf: MATIF Hvede i euro pr. ton Hvedeprisen på MATIF har været pænt stigende, efter at høsten i Europa og Rusland er begyndt at skride frem. Der er ikke tegn til, at vi i år vil få det normale høstpres på hvedeprisen, som det blandt andet var tilfældet under høsten sidste år.

Ifølge det russiske konsulentbureau Sovecon, så bliver den russiske hvedehøst ikke så stor som tidligere forventet. Således nedskriver bureauet deres estimat for den samlede russiske hvedeproduktion i 2020 fra 80,8 millioner tons til 79,7 millioner tons.

Vil du læse mere?

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Få adgang til Effektivt Landbrug

Allerede abonnent?

Læs også

Korrektion på afgrødemarkedet
Bank: Rapporter om nye udbrud af ASF i Kina
Guldprisen kommer op igen og det er ikke gode tegn
Kinas import af sojabønner er i eksplosiv vækst
Kinas import af sojabønner er i eksplosiv vækst
Spekulanter fortsætter med at købe korn